1. Home
  2. Applicatie starten
  3. Curasoft starten op laptop of PC

Curasoft starten op laptop of PC

Nadat u bent ingelogd, kunt u de Curasoft applicatie starten. Curasoft kunt u vanaf uw computer of laptop starten via de webbrowser waarmee u bent ingelogd. Onderstaand scherm zal dan tonen.

Applicatie starten

Klik op het blauwe icoon om de applicatie te starten.

Er zal vervolgens een bestand worden gedownload dat eindigt op .ica. Dit bestand dient u te openen om de applicatie te kunnen starten.

Het kan een ogenblik duren voordat de applicatie gestart wordt.

Twee factor authenticatie

Heeft uw organisatie een twee-factor authenticatie ingesteld? Voer dan hier de beveiligingscode die u per e-mail of sms heeft ontvangen in.

Indien uw organisatie geen twee-factor authenticatie heeft ingesteld, zal dit scherm worden overgeslagen.

Curasoft is gestart

De applicatie zal vervolgens gestart en geopend worden. U ziet meteen de Curasoft agenda.