1. Home
  2. Applicatie starten
  3. Curasoft starten op smartphone of tablet

Curasoft starten op smartphone of tablet

Nadat u op de Citrix Workspace app bent ingelogd, kunt u de applicatie starten. Dit zal voor zowel Android als voor iPhone/iPad hetzelfde werken.

Applicatie starten

Klik op het Curasoft icoon om de applicatie te starten.

Toelichting besturing app

Bij het starten van de applicatie zal een uitleg tonen hoe de applicatie aangestuurd kan worden (dit zijn handelingen die u normaal met de muis doet).

Onderin kunt u aangeven of u deze in het vervolg niet meer hoeft te doen.

Curasoft is gestart

Ook op uw tablet of smartphone is de twee-factor authenticatie van toepassing. Nadat u de beveiligingscode heeft ingevoerd zal de applicatie geopend worden. Dit kan een ogenblik duren.