1. Home
  2. Voordat u start
  3. Installeer de plugin op laptop of PC

Installeer de plugin op laptop of PC

Voor de beveiliging en de support maakt Curasoft gebruik van een plug-in die geïnstalleerd moet worden voordat gebruik kan worden gemaakt van de software. Dit moet per apparaat eenmalig worden gedaan. Indien u op een netwerk van uw organisatie werkt, kan het zijn dat uw beheerder dit al gedaan heeft. Vraag dit na bij uw beheerder.

Download de plug-in

Download de Citrix Workspace App.

Er wordt automatisch gecontroleerd wat voor besturingssysteem u gebruikt. Klik op de knop “Download for…”. Indien u een Windows computer gebruikt zal hier staan “Download for Windows”. Klik vervolgens op de knop “Download Citrix Workspace app for…” en de download zal beginnen.

Installeer de plug-in

Open de zojuist gedownloade plug-in. Deze zal in uw download map staan. Vaak wordt deze onderin uw scherm getoond.

Bevestig dat u de installatie wilt uitvoeren

Mogelijk toont er een beveiligingswaarschuwing. Kies hier voor Uitvoeren.

Start de wizard

Start de wizard door op Starten te klikken.

Licentieovereenkomst

Ga akkoord met de voorwaarden en kies Volgende.

Start de installatie

Curasoft voldoet aan alle beveiligingseisen en aanvullende App-beveiliging is niet nodig, kies Installeren.

Installatie in behandeling

De installatie kan enkele minuten in beslag nemen.

Voltooi de installatie

Kies tenslotte voor Voltooien om de wizard af te sluiten.