1. Home
  2. Inloggen
  3. Waar moet mijn wachtwoord aan voldoen?

Waar moet mijn wachtwoord aan voldoen?

Bij het instellen van een nieuw wachtwoord is het van belang dat uw nieuwe wachtwoord voldoet aan enkele eisen. Dit om te voorkomen dat uw wachtwoord te makkelijk geraden kan worden.

Uw wachtwoord dient (minimaal) aan de volgende eisen te voldoen:

• Minimaal 8 tekens
  • Minimaal 1 hoofdletter
  • Minimaal 1 kleine letter
  • Minimaal 1 cijfer
  • Uw (gebruikers)naam mag niet voorkomen in het wachtwoord
  • Uw wachtwoord mag niet een voorgaand gebruikt wachtwoord (voor Curasoft) bevatten.
    • Was uw oude wachtwoord bijvoorbeeld “Welkom123”, dan mag uw nieuwe wachtwoord niet “Welkom1234” zijn. Een wijziging mag wel, zoals “Welkom321”.
Updated on mei 27, 2022